Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Egyházmegyék

Szentségimádás 0-24-ben Budapesten! 

Állandó szentségimádás indult 2018. január elsejével a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban.

Rákosszentmihály, Kárpátaljára küldtünk 1500 db. füzetet 

Budapest rákosszentmihályi missziós közösségünk szervezésében, Kárpátaljára küldtünk 1500 db. iskolai füzetet. 

Önkéntes beteglátogatók képzése indul a Budapesti Katolikus Kórházlelkészségen 

Évente két alkalommal szervezi meg az önkéntes beteglátogatók képzését a Budapesti Katolikus Kórházlelkészség: ősszel – általában október elejétől, illetve télen – január végétől. Most ez utóbbira várják a szolgálatra elhivatottságot érző, hitüket gyakorló katolikusok jelentkezését.

Missziós fiatalok adtak elő a Karizmák ünnepén 

A nagybárkányi missziós csoport a Lisieuxi Kis Szent Teréz szüleinek életét bemutató misztériumjátékot adta elő Pünkösd hétfőn, Máriaremetén a Karizmák ünnepén.

XXI. Karizmák ünnepe Máriaremetén 

21. alkalommal hívta családi majálisra az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye iskolák, plébániák, rendek, mozgalmak közösségeit május 16-án. A karizmák ünnepén Máriaremetén Erdő Péter vezetésével haladtak végig az „irgalmasság útján”, az irgalmasság testi és lelki cselekedeteiről elmélkedve.

Erdő Péter második szentbeszéde az irgalmasságról 

Az irgalmasság szentévében nagyböjti tematikus szentbeszédsorozatot tart Erdő Péter bíboros a budapesti Szent István-bazilikában, melynek tárgya: „Az irgalmasság testi és lelki cselekedetei”. A második szentbeszéd február 28-án, nagyböjt harmadik vasárnapján hangzott el.